Захтјев за ревизију приватизације

Српска радикална странка Републике Српске захтјева од надлежних контролих органа да изврше ревизију приватизације Фабрике алата Требиње, Фабрике дувана Бања Лука и „Гласа Српске“ због основане сумње да су те фирме продате испод реалне цијене у унапријед договореним аранжманима.
Влада Милорада Додика не само да je обманула јавност својим предизборним обећањем о ревизији приватизације, већ je отворила могућности неслућене криминализације процеса приватизације у форми непосредне погодбе. Прва жртва ове иновације биће Робна кућа „Боска“ Бања Лука коју ће М.Д. (органима гоњена познат још из афере „Ронхил“) непосредно уручити М.М. (основано се сумња да je ријеч о власнику Србије) no цијени договореној непосредном погодбом у четири ока.
Након што je приватизација Рафинерије нафте у Броду постала и проблем руске званичне политике, након што je приватизацијом гатачке Термоелектране уништена Бањалучка берза, након ортачке приватизације „Гласа“ и бројних фирми које су појели СНСД-ови скакавци, упозоравамо све који на било који начин имају везе са пустошењем јавних добара да су заборавили на ону народну – да ничија није до зоре горила.
A када сване, 2010. године, ако не и прије, прво што ће урадити нова народна власт биће промјена закона којим ће се омогућити привођење правди оних који су опљачкали народ.
Српска радикална странка РС-а ће се до краја, без остатка и без обзира на жртве, изборити да они који су починили организирани злочиначки подухват пљачке народне имовине, као и они који то нису спријечили, a no закону су били дужни, да остану без слободе, ма гдје се налазили и без имовине стечене пљачком, ма гдје она била, на Дедињу, Кипру, Азурима, Бахамима или Кајмамима. Тако нам Бог помогао.