Првомајски проглас Српске радикалне странке РС

У земљи у којој је званично без посла више од пола милиона људи, а још најмање толико ради на црно без икаквих права, Првомајски празник је отужна фарса.
Запуштена села, празне фабрике, пензионери на ивици глади и сви остали ојађени социјални сталежи језив су доказ шта иза себе оставља власт која је сама себи једина сврха и смисао.
Српска радикална странка Републике Српске већ годинама упозорава да живимо у друштву дубоко обесправљеном и потпуно социјално раслојеном без икаквих изгледа да се стање промијени, јер актулени властодржци немају стратегију за било шта изузев за довршење пројекта задње пљачке народа и природних ресурса ове земље.
На једној страни је преко 80 посто становништва које живи у грчевитој борби за опстанак, а на другој владајућа камарила која од бијеса не зна да ли је прече зидати палате, куповати авионе или претоварати милионе па су се одлучили да све то раде истовремено.
У овако криминализован и корумпираном друштву и наредни 1.мај, и онај који ће доћи иза њега и сваки наредни, биће, не као овај тужни празник, већ све гори и гори уколико бирачко повјерење и даље будете давали овим истим који вас увијек изнова обмањују и лажу.
Поштовани грађани, ових дана обратиће вам се пригодним и испразним слаткоријечивим фразама вазали и добошари режима оличени у предсједницима разних невладиних удружења, од синдиката до пензионера. Умјесто да организују првомајске протесте, они ће вас засути лажним надама и вјером у боље сутра, јер је њихова првенствена задаћа да амортизују социјалне тензије да би могли мирно да лижу чанак власти и лопћу у заједничком кориту до наредног Првог маја.
Поштовани грађани Српска радикална странка је убијеђена да ћете сву првомајску горчину показати у октобру на локалним, а потом и на општим изборима на којима ћемо заједно свргнути владајућу камарилу која се народа не стиди, а Бога не боји.