Крамер против Тадића

Сутра у Добој стиже Борис Тадић.

Не као Предсједник Србије, већ као грађанин Србије, који долази да подржи све милине власти у Српској, и да нам их препоручи за даљу употребу.

Наш извор близак врелу информација нам је потврдио да ће грађанин Тадић слетјети на обновљени аеродром  у Маховљанима, одакле ће се новоизграђеним аутопутем Градишка-Бањалука спустити до Маховљанске петље, гдје се рачва још новији аутопут  према Добоју.

Нажалост, због краткоће посјете, овога пута неће бити могуће  да се боравак грађанина Тадића у Добоју организује по вишеградским принципима, а што би захтијевало да се на главну добојску улицу привремено положи пруга уског колосијека, како би грађанин Тадић и у Добој ушао „ћиром“, окићеним ознакама југословенске жељезнице и заставом БиХ.

Грађанин Тадић је овим гестом показао спремност да братски подржи све што му се предложи, изузев било каквог боравка у Братунцу у вријеме сребреничких манифестација.

С тога очекујемо да народ ово препозна и на предстојећим се изборима листом изјасни за Тадића, али онога који је грађанин Републике Српске.