СРС РС захтијева истинску и потпуну ревизију приватизације и расипништва

Они који су на прошлим изборима громогласно обећавали ревизију свих приватизација, током својег вршења власти су  ревидирали само та обећања дата бирачима. Чак су и наставили са разним, до сада невиђеним облицима приватизације, међу којима се својом накарадношћу посебно истиче потпуна приватизација институција Републике Српске, у којима је систем одлучивања бесрамно приватизован од стране једне интересне групе.

Неславна епизода са Комисијом за ревизију приватизације и њеним предсједником, а посебно катастрофа звана Специјално тужилаштво, довољан су доказ за изношење оваквих тврдњи.
Исто тако, остало је до краја непознато зашто и у какве сврхе је Влада РС народним парама откупљивала поједина предузећа у стечају, у којима ни до данас није урађено ништа и у којима није запослен ниједан радник.

Из наведених разлога, СРС РС ће обезбједити досљедну, истинску и потпуну ревизију свих приватизација, посебно оних у којима нису испуњене законске и уговорене обавезе задржавања постојеће дјелатности и радника, као и за потпуну ревизију свих безобразно високих и исплаћених трошкова разних изградњи, градњи, уградњи и опремања, посебно за такозване „црне дане“ који су некима све ближи.