Изборни данак – хајдучки растанак

Сви наши предсједници су се данас скупили на Тргу Крајине.

Скупили се па говоре, како мандат да обнове.

Пошто су залијепили плакате са својим љубљеним ликом, одлучили су да пред присутним ликовима мало налијепе и мрску им опозицију.

По ко зна који пут су поручили како се  политичари мјере по томе шта иза себе остављају, а не по томе шта причају, а што значи да би метлицама и  лопатицама комуналаца и даље била обезбјеђена пуна упосленост капацитета.

Предсједник свих окупљених предсједника је том приликом изјавио да побједа припада њима, баш као и све остало, те да би све друго могло да изгледа као карикатура.

Ову најновију у низу од бриљантних му пошалица, случајни пролазници су прихватили баш као карикатуру -  без ријечи.

Остали предсједници су,по обичају, стрпљиво и покорно чекали и дочекали да и они пропеле коју.

У какофонији понављања општих мкјеста, из њих је ипак провијавала заједничка жеља да се у  РС и током наредног, њима и даље наредбодавног мандата, сачува „стабилност вођства“, „стабилност Владе“ и „стабилност институција“.

По испаљеним рафалима ветерана и пуковника, „овјера“ опозиције је повјерена редову Николи Шпирићу, вјечитом „фазану“ међу старим кукама и џомбама, који је у нападу тоталне амнезије закључио да је опозиција „одрасла у међународном инкубатору“.

Без обзира што постоје и још увијек на чудесан начин живе свједоци и жртве неких других инкубација које су нам проузроковале неке тешке гусјенице и њима сличне „андрмоље“, овамо нанесене Олбрајткиним „свјежим дахом повјетарца“

Вирус будалаштина је очигледно оживио, а кад ће умријети…е, овога пута знамо, јер смо трећи октобар заокружили као дан када ћемо на изборним листама заокружити и Српску радикалну странку РС.