Нема одмора док траје обмана

Нема одмора док траје обнова – узвикивали су некадашњи бригадири који су крамповима, лопатама и тачкама, све на мишиће, изградили 382 километра аутопута за неких четири године.

Нема одмора док траје обмана – гесло је ововремених нам јагњећих бригада које силним парама, додатним тачкама и анексима уговора нису у стању ни да, уз помоћ све могуће механизације, направе тричавих двадесетак километара аутопута кроз брдовито и по тунелима чувено Лијевче.

Али зато и те како има одмора и  потпуног опуштања за све судионике овог подухвата, чије петље,петљања и најновија обећања, овај легендарни аутопут, додатним краком преко Добоја спајају и са Скадром на Бојани.

И зато би им , је ли, требало још пар мандата да доврше посао, па макар сви ми на њему поново лопатали, сврстани у партијско-радне бригаде и уз културно-забавни рад политкома Рајка Васића.

Зато сви наступи Миланка Михајлице, па и овај данашњи, и нису ништа друго него традиционални народни вапај који гласи : у памет се, људи…ако Бога знате.

А и Бог нам је са своје стране прописао :  Не чини себи идола нити каква лика, немој им се клањати нити им служити.

Што би народ рекао – паметноме доста. А све оне, који и поред свега и даље вјерују Рајку Васићу да опозиција нема никаквога програма, позивамо да се 6. септембра упознају са економским програмом СРС РС.

Не бојте се, није компликован, јер су га радили стручно а не страначки подобни људи, и јер почива на крајње једноставном начелу да народним парама управља народ, који би за своје представнике изабрао оне који се боје и Бога и народа.