Режим позива на стезање каиша

Српска радикална странка Републике Српске позива запослене у јавном сектору Републике Српске да одбију понуђени приједлог Владе Републике Српске о смањењу плата у сљедећој  години и  устану у заштиту својих права.
Објава кресања зарада буџетских корисника за 10 посто, a пo 3% запосленим у просвјети и полицији Републике Српске,  само је доказ да је вријеме обмана за нама, а године горке и болне истине испред нас.
Радикали Српске са најдубљим презиром одбијају позив режима на стезање каиша јер је грађанима Републике Српске каиш стегнут око врата, а не око струка.
Три и по године упозоравамо на криминал, корупцију и примитивна расипништва режима знајући да ће иза двојца Додик-Џомбић остати само скршена привреда и социјална биједа.
За то вријеме, они су правили аутопутеве по цијене од 30 милиона марака по километру, зграде Владе по 250 милиона, рафтинг, Лени, Цеца, Брена и наравно Брега, све је то отимано  са народне грбаче.
И сада, када је све покрадено, поједено и попијено, у мамурлуку отрежњења предлажу народу стезање каиша за 10 посто.
Банке исплаћују пензије, а не Фонд, пара за плате очигледно нема довољно, Република Српска је, дакле, пред банкротом, али њима никада није било боље у земљи коју су они учинили најкорумпиранијом у региону.
Све остале околности утврдиће тужилаштво и суд, уколико и ту нема корупције.